Mijn favorieten

Onze medewerkers

IJsselborg Makelaardij

Marieke Kok
Marieke Kok
RMT makelaar
Als kind ben ik al besmet met het woon-virus. In 1996 heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken als (beëdigd) makelaar-taxateur o.g. Wat heeft geleid tot mijn eigen kantoor, samen met mijn compagnon, wat wil een mens nog meer. Met veel plezier en gebruik makend van mijn jarenlange ervaring breng ik kopers en verkopers bij elkaar. Want wat ik telkens wel weer zie is dat de mens achter de stenen nog steeds het belangrijkste is.
Hans van Reen
Hans van Reen
KRMT-Makelaar
Makelaardij is een prachtig vak! Het geeft veel voldoening mensen te mogen helpen hun woonwensen waar te maken, maar ook rust en zekerheid te geven in hun keuze. De aanwezige ervaring in bouw, verbouw en planologie zijn een sur plus. Ik zie het in alle bevlogenheid niet als werk en neem er vanzelf alle tijd voor.
Vrije tijd is er minder maar ik besteed het graag thuis en het landelijk wonen geeft veel te doen maar tevens met al zijn facetten volledige rust en vrijheid. Mijn twee geweldige kinderen en echtgenote zorgen voor het verdere leven in de brouwerij. Als je zelf mag ondervinden wat genieten is kun je dit gebruiken een ander te helpen het te vinden. Ik nodig u van harte uit.
Kim Steinvoort
Kim Steinvoort
Assistent makelaar
Elke dag is anders! Variatie in werk, dat vind ik nou geweldig in de makelaardij.
Hierbij zal ik mij eerst even voorstellen, mijn naam is Kim Steinvoort geboren in Zutphen en nu woonachtig in het mooie plaatsje Hengelo Gld.
Na enkele jaren bezig te zijn geweest met het restaureren van onze woonboerderij uit het jaar 1821, wonen wij er nu met veel plezier en woongenot. Doordat ik met veel genoegen aandacht heb besteedt aan de buitenzijde en met veel plezier de inrichting in eigen hand mocht leggen, geeft het ons elke dag een echt vertrouwd gevoel van thuis komen. Verder houd ik van het buitenleven en ben een fervent liefhebber van de paardensport.
Inmiddels ben ik alweer 6 jaar werkzaam voor IJsselborg Makelaardij, een prettig bedrijf om voor te werken met leuke gezellige collega’s in een informele werksfeer. Wat mij voldoening geeft, dat het geweldig is om er toch elke keer weer een tevreden klant bij te hebben.