Mijn favorieten

TAXATIES

 

Een woning taxeren? Dat doe je goed met IJSSELBORG MAKELAARDIJ.


Een woning/object taxeren

Bij de taxatie van een woning of een ander object komen veel zaken kijken. Wat is het doel van de taxatie? Hoe is de (bouwkundige) staat van de woning? Is de bestemming waarvoor u het object wilt gebruiken wel toereikend? En natuurlijk wat is de waarde van de woning? IJSSELBORG MAKELAARDIJ, een NVM-makelaar, kan u hierbij helpen.
 
Bij IJSSELBORG MAKELAARDIJ zal de woning/het object door de Register Makelaar Taxateur getaxeerd worden. Zij zijn degenen die wettelijk gezien deze taxaties mogen uitvoeren. De taxatie is hierdoor ook geschikt voor de verstrekking van een financiering door de geldverstrekkende instanties.


NWWI

Indien de taxatie uitgevoerd moet worden voor het verkrijgen van een financiering door een geldverstrekkende instantie zal de geldverstrekker hiervoor vaak een NWWI-rapport eisen. Een aantal geldvertrekkers stelt een door het NWWI gevalideerd rapport inmiddels zelfs verplicht, voor zowel NHG als niet-NHG financieringen.
 

Via onderstaande link kunt u een NWWI-taxatie direct bij ons kantoor aanvragen.Zodra de aanvraag binnen is, dan zal de taxateur contact met u opnemen om de taxatieaanvraag verder met u te bespreken.


  


 

Meer weten?
Loop eens bij ons binnen aan de Polsbroek 154 in Zutphen of bel: 0575-546 000 voor een geheel vrijblijvende afspraak.


 

 


 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen